Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FOLTRA-FORGÓK TÁBORA 2015.

2015.02.06

Kedves Foltvarró Barátnőink!

Az idén is megrendezzük foltvarró táborunkat, sorendben a XI.-et,

amelyre sok-sok szeretettel várunk ismét benneteket.

A táborba kérjük, hozz egy 25 x25 cm-es bármilyen technikával készült szívet, sziveket ábrázoló blokkot (varrjunk szívvel-lélekkel!) Csak fed lapként, szendvicsezni nem kell. Előre is köszönjük; jótékonysági célra szeretnénk felhasználni.

A helyszín a „régi”, Sport Hotel Tatabánya Ságvári Endre u. 9. Megközelíthető a vasútállomástól és a buszvégállomástól az 1-es autóbusszal.(További tájékozódásodhoz térképet küldünk majd.)

Az új időpont: 2015.. május 1-2-3, Péntek –szombat –vasárnap

A tanfolyamok témái egyelőre most alakulnak, ami biztos, lesz egy szuper táska, amelynek ismét Siposné Margitka a megálmodója.

Azért tettük fel a net-re már most a levelünket, mert már többen jelezték, jönnétek, s mivel a helyek száma korlátozott, ezért szeretnénk, ha minél előbb tudomást szerezhetne az, akit érdekel.

Az előző táborok kedvező tapasztalatai alapján csak egy csoportot alakítunk ki, és 50 főre maximalizáljuk a tanfolyam résztvevőit, hogy kényelmesebben férjünk el.

A tábor költségeiben benne foglaltatik 5 étkezés – 3 ebéd és 2 vacsora, két éjszakára a szállásköltség, a tanfolyamok és az esti programok költségei.

A tábor díját az idén kicsit meg kell emelnünk, mert nem tudjuk már az 5 éve azonos díjból kigazdálkodni a színvonalas tanfolyamokat, esti programokat, szállást, stb.reméljük, így is mindenki számára elérhető lesz.

A tábor díja: 15.900.- Ft, azaz: Tizenötezer kilencszáz forint.

Kérünk benneteket, hogy jelentkezéseteket a tábor díja kb. 50 %-ának azaz 8.000.Ft befizetésével erősítsétek meg, hogy a szervezést megkezdhessük. A jelentkezést írásban és telefonon is megtehetitek, és érdeklődhettek a részletekről.

 Határidő április 15.

 Telefon: 06/20/421-3683, az e-mail: pintyo1@gmail.com (Kerekes Istvánné)

Az előleget az idén, is csoportunk számlájára kérjük befizetni. Foltra-forgó Foltvarró klub Egyesület 63300109-11065780 (Környe-Bokod Takarékszövetkezet egyébként!). A fennmaradó összeget természetesen a helyszínen, május 1-én kell fizetni.

A befizetésnél ne felejtsétek el neveteket a közlemény rovatban feltüntetni.

 

Nagyon sok szeretettel várunk benneteket:

 

                               Siposné Cseh Margitka vezette Foltra-forgók foltvarró csoportja

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

baja

(Sáriné magdi, 2015.02.12 16:58)

Bajáról 4-5 fő szeretne menni jövőhéten pontos megírom és utalom az előleget Magdi

Eger Vályi István ut 4

(Demeter Sándorné Zsuzsa, 2015.02.11 18:02)

Szeretnék jelentkezni és ha lehet a Arato Ági csoportjával szeretnék lenni.