Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Közös varrás 2017

2017.08.10

 

Szeretettel hívunk és várunk Tatabányára, őszi közös varrásunkra a PUSKIN Művelődési Házba

 

Időpont: 2017. szeptember 23. szombat 10.00 -15.00 óráig

Regisztráció: 9.00 órától

 

A PUSKIN MŰVELŐDÉSI HÁZ

     Tatabánya, Kossuth út 4.

(Megközelíthető az autóbusz és vasútállomástól az 1-es helyi autóbusz járattal.)

 

Itt már az új-régi csapat fog Benneteket köszönteni. Szeretnénk elmondani Nektek, hogy új névvel és vezetőséggel folytatjuk tovább foltvarrós hobbinkat. Siposné Cseh Margitka helyett Tóth Zsuzsi vezeti a csoportunkat.

 

A nevünk is új: FORGÓ-ORSÓK

 

Pályázati kiírás helyett:

Az idén sem írunk ki konkrét pályázatot, mégis díjazzuk a legjobb táska bemutatóját, elkészítőjét. A döntés ezúttal pártatlan zsűri kezében lesz.

 

Nincs nevezési határidő és nevezési díj sem, minden ott és akkor dől el a helyszínen, a díjak pedig ezúttal is nívósak lesznek.

 

És

Kérünk, hozzatok Magatokkal az alábbi témában:

25 x 25 cm méretű, bármilyen gyümölcsöt ábrázoló,(alma, körte, dinnye banán, szőlő stb) tetszőleges technikával készített fedlapot (nem kell hátlapozni, bélelni, tűzni). Szeretnénk, hogy összegyűlhessen egy faliképre való, amelyet óvodáknak, iskoláknak, szociális intézményeknek ajánlunk fel, aminek Ők nagyon örülnek, s Mi pedig szívesen csináljuk.

 

A közös varrás alkalmával megismerhetitek az elmúlt egy évben készült alkotásainkat. Hallhattok és láthattok színvonalas bemutató előadást, amelynek technikai témája kapcsolódik a közös varráson helyben készítendő munkához.

.

Természetesen lesz helyi vásár a megszokott forgatagával! (Varrógéptechnika, Martfűi Ilike, Torma Eszter és még sokan mások)

Tombola, csupa foltvarrós nyereménytárgyakkal!

.

Előzetes jelentkezéseiteket az alábbi elérhetőségeken tehetitek meg:

Kerekes Istvánné email cím:pintyo1@gmail.com:

 

Várjuk a mielőbbi jelentkezéseiteket és várunk Benneteket töretlen lelkesedéssel és szeretettel egy kis közös találkozásra és öltögetésre!

 

A Tatabányai FORGÓ-ORSÓK

   Tóth Zsuzsi vezette csoportja